Logo
Print deze pagina

2016-foto-expo in het Saalmerink

Expositie van Marke tot Maatschap in het Saalmerink
Dinsdag 2 maart was de Historische Kring Haaksbergen aanwezig in het Saalmerink om de expositie van Marke tot Maatschap te openen.

Voorafgaand aan de opening van deze boeiende expositie werd aan de hand van een aantal foto’s een lezing verzorgd door  Henk Menkehorst van de Historische Kring over het boerenleven van de middeleeuwen tot de huidige tijd. In de Vijverhoek van het Saalmerink waren zo’n tachtig bewoners aanwezig. Zij luisterden en keken geboeid naar wat er verteld en getoond werd. Na afloop van de lezing werd Henk Krooshof, de samensteller van de fotoexpositie, in het zonnetje gezet. Hij kreeg een luid applaus van het aanwezige publiek voor de prachtige fototentoonstelling over het boerenleven van toen tot nu.
De expositie is de komende weken voor belangstellenden te bezichtigen in de centrale gang , tevens expositieruimte van het Saalmerink.  Echt een aanrader! Dit kan zeven dagen per week, tijdens de openingstijden van het Saalmerink. De toegang is vrij.

Fotografische impressie van de tentoonstelling, klik

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">hier.

 

Laatst aangepast opdonderdag, 13 December 2018 12:53
Historische Kring Haaksbergen | Markt 3 - Souterrain Gemeentehuis Haaksbergen | Tel.: 053-5742374 | Email: info@historischekringhaaksbergen.nl