Logo
Print deze pagina

Archief Aold Hoksebarge Speciaal

Wilt u weten wat er in de uitgaven van het tijdschrift Aold Hoksebarge staat?

Nummers jaren 1967-2006
Nummers 2007-heden
Themanummers Open monumentendagen

Andere zoekhulpmiddelen:

Doe dat met Google Search als je iets specifieks zoekt, een naam bijvoorbeeld. Op de website van de Historische kring bevindt zich aan de rechterkant een google-search veld. Vul daar een zoekterm in. Als u een groot PDF-bestand als zoekresultaat krijgt, een heel nummer van Aold Hoksebarge bijvoorbeeld, dan wilt u vast ook binnen dat pdf-bestand zoeken.  Google Search zoekt ook BINNEN PDF-bestanden die op de website staan! Aangekomen in een pdf-document zoek je door met de zoekfunctie van Adobe Reader. Dat gaat zo: druk CTRL-F (PC) of Command (⌘)-F (Macintosh). Rechtsboven in het scherm verschijnt nu een zoekvenster. Vul je zoektermen in. Typ het te zoeken woord of zin in het zoekveld. Gebruik de kleine pijltjes links en rechts naast het zoekvenster om verder te gaan naar de volgende keer dat het gevonden woord voorkomt in de tekst.

Index op naam van de auteurs en op onderwerp
Index om te zoeken met behulp van steekwoorden

PDF-bestanden doorzoeken
Google search zoekt ook binnen PDF-bestandenOp de website van de Historische kring bevindt zich aan de rechterkant een google-search veld. Vul daar een zoekterm in. Als u een groot PDF-bestand als zoekresultaat krijgt, wilt u vast ook binnen dat pdf-bestand zoeken.  Dat gaat zo:
Druk CTRL-F (PC) of Command (⌘)-F (Macintosh). Rechtsboven of  onderaan  in het scherm verschijnt nu een zoekvenster. 
• Vul je zoektermen in. Typ het te zoeken woord of zin in het zoekveld.
• Gebruik de kleine pijltjes links en rechts naast het zoekvenster om verder te gaan naar de volgende keer dat het gevonden woord voorkomt in de tekst.

Laatst aangepast opwoensdag, 12 December 2018 14:50
Historische Kring Haaksbergen | Markt 3 - Souterrain Gemeentehuis Haaksbergen | Tel.: 053-5742374 | Email: info@historischekringhaaksbergen.nl